Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Carmen Electra zřejmě v neděli neměla zrovna nejlepší den. Fotografové ji zastihli v momentě, kdy čekala na odvoz na schodech svého domu v Los Angeles. Herečka a modelka se držela za hlavu, kterou měla soudě dle výrazu jako střep. Že by se snad sobotní noc protáhla do ranních hodin? Nebo jen herečku sužují migrény?

Server PageSix se pozastavoval i nad tím, že v jeden moment se zdálo, jako by si oblíbená herečka, glamour modelka a zpěvačka v jednom utírala slzy z tváře, ale zřejmě nešlo o nic vážného. Podle jejího mluvčího se prý není třeba o herečku obávat. „Vypadá to na migrénu, a navíc bylo opravdu horko,“ stálo v jednoduchém vysvětlení.

Blonďatý sexsymbol nejen devadesátek zároveň naznačil, kdo je jejímu srdci hudebně blízko. Kromě tepláků s maskáčovým vzorem totiž oblékla tričko s nápisem Guns N‘ Roses.

Původním jménem Tara Leigh Patrick, která se do pamětí lidí vepsala především svou rolí v Pobřežní hlídce, kde nahradila Pamelu Anderson, se dnes už před kamerou příliš často neobjevuje.

Jejím posledním filmem je komedie z loňského roku Party Pieces. Předtím se kráska, jejímiž manžely byli basketbalista Dennis Rodman a kytarista Dave Navarro z Red Hot Chili Peppers, mihla v komediálním seriálu Panenka Jane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám