Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Hanka Křížková (66) řešila celý loňský rok zdravotní peripetie. Prodělala tři operace během dvou měsíců, konkrétně se jednalo o endoprotézu, většinu naplánované práce musela odložit a víc než doma byla v nemocnici. Letos si konečně může užívat léto se vším všudy a také nový byt, do kterého se přestěhovala.

„Rozhodla jsem se, že letos si v létě odpočinu a jezdím na akce střídmě a práci si vybírám,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která vyrazila na letní party Divadla Broadway do Průhonic. „Dělám toho po málu, mám nový byt a po těch operacích se dávám do kupy,“ prozradila zpěvačka s tím, že velkou radost má z nového bydlení.

„Už tam bydlím rok a měsíc a mezitím jsem byla půl roku v nemocnici, tak doťukávám věci. Mám velkou terasu 40 metrů, takže mám kytičky a také strom a mám z toho radost,“ prozradila Hanka Křížková, která se ve společnosti objevuje už i bez berlí. „Teď už chodím, jsem bez berliček a hůlek, když jdu delší trasu tak si beru hůlky, ale jsem hrozně moc spokojená,“ prozradila zpěvačka, která se s koncem léta vrací také na jeviště a do muzikálů, kterým se kvůli zdraví v loňském roce nemohla věnovat.

„Už nechci žádnou operaci, už není nic v plánu a doufám, že nic nebude. Na začátku léta jsem byla v Maďarsku v lázních a na konci srpna ještě pojedu. Termální voda mi dělá hrozně dobře,“ dodala Hanka Křížková, která si party divadla užila s kolegy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám