Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová jedenáctka a dvojnásobná vítězka předloňského Roland Garros Barbora Krejčíková vyniká nejen ve světě tenisu, ale také v kuchyni. Nám se přiznala, že kromě sportu miluje vaření, na které má po úrazu na letošním Wimbledonu daleko více času než kdy jindy.

Já velice ráda vařím, když tedy mám čas. Nejčastěji vařím spíš takové ty lehčí pokrmy, jako kuřecí maso, rýži. Mám velmi ráda francouzské brambory, ty děláme s mámou doma, ale teď jsme taky pekly hodně z rybízu. Já to v kuchyni mám ráda,“ smála se Barbora během rozhovoru pro Super.cz.

A kromě vaření, co Bára ještě ráda dělá, když zrovna nehraje tenis? „No já mám ráda hodně sporty, takže jsem se byla dneska podívat i tady v Praze na turnaj, který se hrál. Snažím se ale trávit čas s rodinou. Mám pejska, s ním trávím hodně času. Je to takový moje dítě,“ dodala během rozhovoru tenisová špička Barbora Krejčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám