Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel seriálového Sepešiho, herec Vojta Vodochodský, a modelka Marie Danči tvoří od března pár. Poprvé se na veřejnosti ukázali během galavečera Český lev. I pro ně byl tento večer stěžejní a berou ho jako začátek svého vztahu.

„My jsme si to do té doby neřekli, spíš jsme to tak nějak cítili. Ale neměli jsme tu tendenci do té doby říkat, že spolu chodíme. My jsme o sobě věděli, ale oba jsme zastánci toho, že to přišlo v ten moment, kdy to přijít mělo,“ svěřila se Marie v našem pořadu Superchat.

Superchat s českou Miss Global: Marie Danči promluvila o vztahu se seriálovým Sepešim a také o šikaně, kterou prožila.

„Viděli jsme se v hospůdce, tam jsme se párkrát potkali. Potom mě Vojta kontaktoval, šli jsme na rande, prvních patnáct minut chtěl jít domů, ale pak jsme šli do kina,“ smála se. Nejvíce však herce uhranula tím, že mu dokázala, že umí péct. „On to totiž nečekal, že upeču. Udělala jsem kynuté buchty s povidly,“ dodala se smíchem kráska, která naši zemi bude reprezentovat na celosvětové soutěži krásy Miss Global.

Pár už spolu dokonce bydlí. "Jo, je to rychlé, ale je to velmi přirozené. V životě jsem si ještě nebyla ničím jistější než tím, co se děje teďka,“ doplnila Marie Danči. Celý Superchat s českou Miss Global si můžete pustit na vloženém videu nebo v podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám