Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kevin Costner konečně dosáhl svého a vystěhoval svou ženu z rodinného sídla. Christine Baumgartner (49) ale neodjela daleko. Přestěhovala se na kraj hercova pozemku. Jen luxus za miliardy vyměnila za malý rodinný domek.

Kevin Costner chtěl údajně rozvod se svou manželkou, kterým byl prý zpočátku překvapen, řešit v klidu. To se herci rozhodně nepovedlo. Už tři měsíce se veřejně řeší, jak žádost o rozvod proběhla, kolik chce Christine jako výživné na děti, a také to, že se nechtěla vystěhovat z luxusního rodinného sídla. Přesto, že jí to nařizovala předmanželská smlouva, Baumgartner argumentovala tím, že zatím nesehnala dostatečně důstojný nový domov pro sebe a své děti. Soud ale nakonec rozhodl, že se Costnerova žena musí vystěhovat do 31. července. A tak se také stalo.

Fotografům se podařilo vyfotit dodávky a přepravní kontejnery, které odvážely Christininy věci. Jaké ale bylo jejich překvapení, když se auta nevydala na dlouhou cestu, ale zaparkovala ve stejné ulici, kde se nachází i Costnerovo sídlo. Věci se pak nastěhovaly do ve srovnání s obřím domem minidomečku, který herec také vlastní. „Chce ji ponížit. Tady nejde o dům, ale o to udělat jí ze života peklo za to, že se musí rozvádět,“ řekl magazínu Daily Mail člověk z okolí páru. Christine se prý dokonce bála, že ji herec nechá vyvést z domu za pomoci policie.

Soud rozhodl i o tom, že se rozvádějící manželka musela se svým mužem poradit o všech věcech, které si z domu chtěla odvézt a nemohla sama nakládat se žádným majetkem kromě oblečení a svých osobních věcí. Před několika dny padlo rozhodnutí i o tom, kolik bude herec platit manželce na tři děti. Částka byla nakonec stanovena na v přepočtu 2,8 milionu korun. Což byla zhruba polovina toho, co požadovala Christine, ale více než dvojnásobek toho, co navrhoval platit herec.

Reklama

Další články

Načítám