Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Cestovní kanceláře hlásí nárůst objednávek a ty nejoblíbenější hotely mají vyprodané termíny na letní sezónu. Kdo bude chtít na dovolenou v létě, bude mít hodně omezenou nabídku. Výhodu mají ti, kteří vyhledávají dovolenou na portálech s širší nabídkou zájezdů, jako např. www.dovolena.cz, kde lze stále najít dostatek volných termínů.

Hotel Luna tropical park

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento hotel se nachází v borovém lese. V populárním a živém letovisku El Arenal. Plážová promenáda a přístav se nacházejí jen 300 metrů od hotelu. Jsou zde k nalezení četné bary, restaurace a noční život. Veřejná doprava je poskytována z místa zastávky, která se nachází v blízkosti hotelu a je snadno dostupná pěšky.

Hotel TIA HEIGHTS MAKADI BAY

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybavení Hotelu - Vstupní hala s recepcí, trezory na recepci, 24 hodinová pokojová služba, internetová kavárna, čínská restaurace, italská restaurace, restaurace a la carte Prince Kareem, několik barů včetně plážového, obchody, konferenční místnost, lékařská služba na zavolání, prádelna, vnitřní vyhřívaný bazén, velký bazén s dětskou částí. Slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži zdarma. Osušky s možností denní výměny zdarma.

Hotel Titan

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Titan nabízí klientům 24hod recepci, lobby s možností připojení WIFI zdarma, hlavní restauraci, 2 restaurace a´la carte, bar v hotelu, bar na pláži, venkovní bazén, vnitřní bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka ZDARMA, společenskou místnost s TV, plně vybavené konferenční prostory, zahradu, kadeřníka (za poplatek), prádelnu (za poplatek), lékařskou službu (za poplatek), možnost nákupu v hotelu.

Další články

Načítám