Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá brazilská modelka a dvojnásobná šampionka soutěže Miss BumBum (z let 2015 a 2019) Suzy Cortez si našla novou zálibu. A vrhla se do ní skutečně po hlavě! Suzy totiž neobdivuje jen hvězdného argentinského fotbalistu Lionela Messiho, ale také Arnolda Schwarzeneggera. A zatímco na toho by jistě svou současnou formou udělala dojem, většinu ostatních mužů prý její svaly spíš odpuzují.

Bývalá kráska z obálky Playboye, která si vydělává mimo jiné i na placené platformě prostřednictvím věrných fanoušků, bere svou novou výzvu natolik vážně, že denně trénuje a má v plánu se do šesti měsíců přihlásit na nejprestižnější kulturistickou soutěž Miss Olympia a uspět v ní!

Jak se Suzy nechala slyšet pro NudePR.com, její dietní režim zahrnuje především spoustu bílkovin a sacharidů a také pravidelné porce jídla každé tři hodiny. Jídelníček se pak skládá například z kuřete, salátu, rýže, banánů, vloček a také mnoha doplňků stravy a dalších proteinových a vitaminových prostředků, kterými si k vysněnému soutěžnímu tělu dopomáhá. Co na její dosavadní proměnu říkáte vy?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám