Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osm let žila v zahraničí, zejména ve Spojených státech. Lásku ale našla v Česku, před pěti lety se vdala za přítele Michala a před dvěma a půl lety se jí narodil syn Samuel. Terezu Jelínkovou sice před měsícem pozvali, aby předváděla na Fashion Weeku na Floridě, ale do Ameriky by se prý už nevrátila.

"Dlouhou dobu jsem s návratem do Česka spokojená nebyla. Přemýšlela jsem o tom, že bychom se mohli vrátit. Pak přišel malý a musím říct, že teď, když jsem v Americe byla, říkala jsem, že jsem ráda, že zase poletím domů do Čech. Po covidu se to tam strašně moc změnilo. Je tam hodně bezdomovců a musím přiznat, že jsem se tam trochu i bála," svěřila se Super.cz.

Tereza je v Česku spokojená, o modelingové nabídky nemá nouzi a uvažuje o rozšíření rodiny. "Nechci, aby byl můj syn jedináček. S kluky jedináčky nemám moc dobrou zkušenost, takže je potřeba nějaký brácha nebo ségra," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám