Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jen málo reklam, které se vryjí do paměti veřejnosti na dlouhá desetiletí. Jednou z nich je i ta na Pepsi, v níž si střihla hlavní roli topmodelka Cindy Crawford (58). Natočila ji k příležitosti Super Bowlu v roce 1992. A nyní nadešel čas ji znovu oprášit. Tím, jak to dopadlo, se Cindy pochlubila i na Instagramu...

Nestárnoucí Cindy nakráčela ve stejném bílém tílku a džínových šortkách, jako na sobě měla před třemi dekádami, k baru, kde na ní mohou přítomní pánové oči nechat podobně jako v původní verzi dva malí kluci. Cindy jen místo známé limonády dostane sklenku margarity.

Vtipný moment nastane hned vzápětí, kdy ji ze záběru jedním odstrčením boků vyšoupne rapperka Angel Laketa Moore (40) známější pod svou uměleckou přezdívkou That Chick Angel a začne rapovat o tom, kolik by si dala margarit...

Cindy tak nápaditou formou udělala tentokrát reklamu svému manželovi Rande Gerberovi a jeho nejlepšímu kamarádovi Georgi Clooneymu. Jedná se totiž o propagaci jejich společné značky tequily Casamigos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám