Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30), která koncem května bourala opilá a zdemolovala své auto, se poprvé od havárie objevila ve společnosti. Na křtu desky Blázinec jsme ji vyzpovídali a jako prvním nám tak zpěvačka ze svého pohledu popsala své pocity ohledně nehody. „Lituju toho, udělala jsem chybu. Zpovídat se jednou budu až Bohu,“ řekla Super.cz Farna. Podívejte se na video, v kterém Ewa, jež vypadala jako dcera náčelníka Apačů Nšoči, o nehodě mluví.

Ta sice již rozhovor po události poskytla, vždy ale zprostředkovaně přes manažerku, a tak nebylo jisté, zda nejsou její odpovědi nějak upravované. Farna hovořila klidně a jako by byla na otázky od svého týmu dokonale připravená. Jako dobře namazaný stroj.

„Nepotřebuju si chránit image slušný holky. Jaká jsem na pódiu, taková jsem i v soukromí,“ říká Ewa. Té po havárii zůstalo pár oděrek na nohou, které skryla pod kalhotami. Se šrámy na duši to bude horší. „Ještě to chvíli potrvá, než se zahojí,“ ví dobře Ewa. Veřejnost jí velmi vyčítala obhajobu, že nebyla opilá, i když policie uvedla, že v krvi měla 0,8 promile alkoholu. „Nechtěla jsem lhát, psala jsem to ještě z nemocnice. Před nehodou jsem měla od pěti do jedenácti čtyři drinky, bylo to sladké. Nevěděla jsem, že nemohu ještě za volant. Mrzí mě to. Nejsem zvyklá na alkohol,“ kaje se pěvecká hvězda. Tu hrozně bolelo, že se o ní v souvislosti s alkoholem píše a tak raději dala na rady neuroložky a na čas se zbavila internetu, aby si o sobě nemohla nic negativního přečíst. Nyní už ale pracuje, čeká ji šňůra koncertů i letní festival.

Na křest alba Blázinec, kde kromě ní zpívá i Bára Basiková, Xindl X, Tomáš Hanák a další a kde v songu o autismu pěje o marocké dívce, přišla divoce oblečená. „Asi bych s tím na ulici nešla, ale není to úplně mimo. Jen je to trochu barevné. Koupila jsem si to před chvílí,“ uvedla. „Tu desku bych chtěla doporučit, protože je to projekt neskutečně fajn lidí. Pokud mě chcete slyšet v jiném než rockovém provedení, máte šanci,“ vzkazuje Farna.

Reklama

Další články

Načítám