Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoji píseň Narozeninová přišel zazpívat na oslavu pětadvacetin pražského gay klubu. Se stejnou skladbou vystupuje zpěvák Jarek Šimek (50), pokud si ho tedy zaplatí, i na dalších večírcích. A hodně často bývá také hostem na svatbách, k nimž už má na výběr mezi dvěma svatebními skladbami.

"Dřív jsem se toho tématu bál, protože mi každý říkal, že je to klišé a jako umělec bych neměl dělat ta prvoplánová témata. Ale je to pro mě radost, lidé to chtějí, a hlavně to dělá radost jim," vysvětloval Jarek, který bývá nejen vystupujícím, ale často ho zvou, aby se po svém vystoupení stal hostem všeobecného veselí. Někdy to je ale trochu za hranou.

"Stalo se mi, že mě chtěl jeden svatební pár pozvat i do novomanželského lože. Byl to mladý pár, brali se po šesti letech, a asi si to chtěli ozvláštnit trojkou. To mě tedy překvapilo, myslel jsem, že tohle se stává jen v bláznivých komediích. Samozřejmě jsem odmítnul," vyprávěl Super.cz, a protože součástí baru byl i obchod s erotickými pomůckami, přece jen jsme se k neobvyklým praktikám dostali, když si poprvé vyzkoušel masku psa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám