Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) se pyšní postavičkou jako proutek. Může za to fakt, že se snaží jíst zdravě a skoro každý den cvičí jógu. A to nejen, aby si udržela sexy křivky, ale také ze zdravotních důvodů.

„Já nejradši chodím na bikram jógu. Ta je v teple, ale když cestuju, tak cvičím skoro každý den, abych vydržela být 12 hodin na nohách. Mám totiž nález na plotýnce, takže já musím ráno cvičit, abych se rozcvičila,“ svěřila se herečka Super.cz, která díky natáčení pořadu Bedekr pro Českou televizi procestovala Španělsko.

Bolavá záda ji trápí hlavně od doby, co si před lety pořizovala dům. Při stěhování a zabydlování si přetížila záda. Od té doby nad ní visí hrozba vyhřezlé plotýnky. To byl ten důvod, proč józe propadla.

My jsme si s herečkou povídali na prezentaci rostlinných jídel, kde si návštěvníci mohli připravit například burger bez masa. Tento nápad Ivanu velmi potěšil, protože sama si prošla už veganstvím a vegetariánstvím. Dnes jí opět vše, jen se drží toho, že nic se nemá přehánět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám