Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vašek Noid Bárta (43) se ukázal po nějaké době ve společnosti, konkrétně si nenechal ujít turnaj organizace Oktagon MMA, který si jako fanoušek bojových sportů velmi užil. Zároveň nám přiznal, že ač se on sám tomuto umění věnuje, do klece se jako zápasník zatím nechystá.

„Bojovými sporty se zabývám od malička. Nechystám se na zápas, ale dostal jsem pár hezkých nabídek, ale myslím si, že jsem spíš zpěvák a když už nějaký zápas přijmu, tak to bude něco amatérského v tělocvičně. Jak říkám, když dostanu přes držku, tak chci, aby to vidělo, co nejméně lidí,“ řekl pro Super.cz s úsměvem.

Oblíbený zpěvák také zavzpomínal na své drsnější období. K tomu patřily i barové rvačky, kterým se v minulosti nebránil. Avšak byla jiná doba a Vašek se do žádného většího maléru se zákonem naštěstí nedostal.

„Porval jsem se, nejsem na to úplně pyšný, ale stalo se to poměrně víckrát. Bylo to většinou kvůli nějaké přítelkyni, když jsem ji chránil, nebo třeba nějakého kamaráda. Ale dřív to bylo normální, že jsme se každý týden poprali. Chodili jsme domů ve stavu, ve kterém vlastně teď jsem (smích). Nikdo nikdy nikoho nežaloval, policajti byli jen párkrát a naštěstí to vždy skončilo bez vážných zranění, takže dobrý,“ zavzpomínal otec tří dcer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám