Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zemřel herec Angus Cloud, kterého fanoušci znají z úspěšného seriálu Euforie. Podle dosavadních informací se spekuluje o sebevraždě, tu však policie nepotvrdila. Bylo mu 25 let.

Herec bojoval s psychickými potížemi, k tomu ho velmi zasáhla nedávná smrt otce. Bez známek života jej v pondělí našla matka v jejich domě v kalifornském Oaklandu.

Poté, co o půl dvanácté dopoledne místního času zavolala na linku 911, uvedla, že nemůže nahmatat puls a také údajně sdělila, že je možné, že se syn předávkoval, uvedl web TMZ. Herec byl na místě prohlášen za mrtvého. K neštěstí došlo týden po pohřbu Angusova tatínka.

„Minulý týden pohřbil otce a jeho ztrátou velice trpěl. Jedinou útěchou nám je, že Angus už je s tátou, který byl i jeho nejlepším přítelem,“ mj. uvedla rodina v prohlášení.

Podle rodinného přítele měl Angus po smrti otce a cestě do Irska na jeho pohřeb „vážné sebevražedné myšlenky“. Doma se měl herec snažit překonat svůj žal. Podle policie zatím nebyla stanovena příčina smrti.

V populárním seriálu Euforie si Cloud zahrál Fezca. „Jsme zarmouceni ztrátou Anguse Clouda. Byl to nesmírně talentovaný a milovaný člen HBO a Euforie. Tu nejupřímnější soustrast přátelům a rodině v tak těžké době,“ uvedli tvůrci seriálu na Twitteru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám