Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Domenico Martucci (47) má poslední dobou na ženy smůlu. Zřejmě mu k navázání delšího vztahu nestačí historky o pohádkovém bohatství v italském království. A příčinou jeho neúspěchu u něžného pohlaví může být i to, o čem se rozpovídala jeho bývalá milenka, krásná umělkyně Adéla Taş, jež malovala obrazy spermatem celebrit a nyní hlavně svou vlastní mízou. „Nedalo se vedle něj ani usnout, jak mu táhlo z úst,“ uvedla Taş. Olomoucké tvarůžky by prý mohly být oproti italskému hraběti hlavní součástí značkové vůně.

„Měla jsem s ním úlet, protože mi připomínal mého bývalého manžela. Každý občas udělá chybu, a já si tuhle budu navždy vyčítat. Celkově nevoněl. Nemohla jsem kvůli tomu ani usnout, jak to bylo hrozné. Cítila jsem ho i delší dobu po odchodu z bytu a dlouho jsem se drhla, abych ho ze sebe smyla,“ otevřela svou třináctou komnatu v baru Singles před svými přáteli Adéla.

„Opravdu jste tohle slyšeli? Nechtěla bych to moc rozebírat. Není to daleko od pravdy, ale to na veřejnost nepatří. Že jsem s Martuccim jednou jedinkrát něco měla, je fakt. Chtěla jsem ho poznat kvůli charitativnímu projektu pro děti. Ale když jsem mu sdělila datum konání akce, ani mi neodpověděl. Takový je to charakter,“ sdělila Super.cz Taş.

Martucci se rád přátelům chlubil tím, že právě její hlasité projevy při sexu byly důvodem, proč si na něj stěžovali sousedé kvůli hlučnému sexu. „To bohužel těžko. Člověk nemůže křičet rozkoší, když je mu na zvracení,“ reagovala rozhořčeně bývalá láska Martucciho.

Většina žen, s kterými o něm Super.cz hovořil, se shodla na tom, že italské hrabátko postrádá jakékoliv charisma a sex-appeal. „To je pravda. Myslí si to všichni kolem mě, i já. Při večeřích jsem navíc měla problém si s ním vůbec povídat. Nebylo o čem. Posledních pár týdnů jako by ho zajímalo jen to, kolikrát se objevil v médiích. Zdálo se, že ničím jiným než články o sobě nežije. Připadá mi jako moc hodný chlap, ale je na něm něco moc divného,“ dodala k tomu Štěpánka Decastelo, zpěvačka, která bývalému příteli Ivety Bartošové dala košem nedávno.

Ten postupně kvůli svému nevybíravému chování ztrácí spoustu kamarádů, a aby se o něm vůbec psalo, chtěl za články o sobě novinářům i platit.

Související témata:
Zápach

Reklama

Další články

Načítám