Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětačtyřicetiletý německý umělec Niclas Castello je stále oficiálně manželem nizozemské televizní hvězdy Sylvie Meis, to mu ale rozhodně nebrání v plážových hrátkách s novou partnerkou. Svůj objekt zájmu vzal dokonce na dovolenou do Itálie, kde spolu laškují jak na souši, tak ve vodě. A kdo je onou štíhlou brunetkou v modrých bikinách? Nikdo jiný než hvězda filmů pro dospělé Janice Griffith (28).

Velké lásce mezi Niclasem a Sylvií letos odzvonilo, v červnu vydali prohlášení, že se rozcházejí. Se sličnou moderátorkou, která je rovněž známá pod jménem Sylvie van der Vaart díky svému předešlému manželství s fotbalistou Rafaelem van der Vaartem, s nímž má i syna Damiana (17), působili jako idylický pár. Brali se přitom teprve před necelými třemi lety ve Florencii.

Pro Itálii má očividně Castello slabost. Momentálně ale zavítal se svou novou partnerkou do Saint Tropez. Paradoxem je, že ještě před rokem na tom samém místě vrkal právě se Sylvií...

Je ovšem vidět, že osmadvacetiletou brunetkou je Niclas naprosto okouzlen, může na ní oči nechat a vášnivě ji líbá. V pornobranži přitom tato drobná rodačka z New Yorku není žádným nováčkem, působí v ní už od svých osmnácti. Castello, který spolupracuje s galeriemi v Evropě i Spojených státech a mezi jeho díla patří například série soch nazvaná The Kiss Sculptures či umělecká díla zobrazující hasicí přístroje, s její profesí očividně žádný problém nemá.

Reklama

Další články

Načítám