Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Leo DiCaprio, ale také například Michael Douglas (79) s manželkou Catherine Zeta-Jones (54) se o víkendu plavili s přáteli luxusní jachtou a pro svou dovolenou si zvolili Itálii. A zatímco Leo kotví u ostrova Sardinie, jeho neméně hvězdní hollywoodští kolegové si vybrali stále oblíbenější Portofino.

Herečtí manželé se ve společnosti několika přátel skvěle bavili. Uvolněná atmosféra na vás dýchne i z jejich společných momentek, na nichž pár vypadá i po pětadvaceti společných letech stejně zamilovaně jako na začátku.

Catherine na sobě měla splývavé maxišaty ve stylu boho a vlasy stažené do drdolu. Nepodcenila přitom ani doplňky jako sluneční brýle a náušnice sladěné s náhrdelníkem. Také Michael ve slušivé kšiltovce rázem omládl a blížící se osmdesátku by mu nikdo netipoval. Oběma to slušelo snad ještě víc než na červeném koberci. Italské slunce na ně má nejspíš blahodárný vliv.

Oba tak očividně načerpají další síly k práci. Kdo by totiž u Michaela čekal, že se pomalu chystá do hereckého důchodu, byl by na omylu. Letos se například objevil v akční komedii Ant-Man a Wasp: Quantumania. Nejinak je na tom Catherine, která se v posledních letech přeorientovala spíš na seriály. Objevila se nejen ve Wednesday, ale především v Lovcích pokladů: Na hraně historie, kde ztvárňuje hlavní roli.

Reklama

Další články

Načítám