Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská milionářka Amanda Cronin (54), která o sobě tvrdí, že má nejdelší nohy v luxusní londýnské čtvrti Belgravia, a zpěvák legendární kapely Wham! Andrew Ridgeley (60) se po roce vztahu rozešli. V prvním oznámení modelka uvedla, že za rozchod může zpěvák, který není „materiál na vztah“.

Později doplnila, že hledá monogamní vztah. „A až přijde ten pravý, bude mít stejné hodnoty jako já. Jsem poměrně tradiční, milá holka z venkova. Zároveň jsem náročná a chci kolem sebe mít lidi, kteří vědí, co to znamená,“ řekla. Poté připustila, že rozchod byl oboustranným rozhodnutím. „Jsem inteligentní, náročná. To není pro každého.“

Popularitu Amanda získala díky účinkování v reality show Milionářka a já, která pojednávala o jejím přátelství s filmařem, jenž byl svého času bezdomovcem, Martinem Readem. Cronin v ní mimo jiné popisovala svou kolekci šperků v hodnotě deseti milionů liber nebo to, jak se jí jezdí v luxusním Bentley se šoférem.

V roce 2019 se Amanda rozvedla se spoluzakladatelem společnosti First Utility, kterou později koupila firma Shell, podnikatelem Markem Daechem, jehož odhadované jmění činilo 40 milionů liber. Ona sama podniká, má vlastní značku kosmetiky.

S Ridgeleym se Cronin ve společnosti poprvé objevila v červnu 2022, kdy spolu dorazili na Wimbledon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám