Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítěz Superstar 2021 Adam Pavlovčin, který vystupuje jako ADONXS se nyní plně soustředí na svou kariéru. Soukromý život tak slovenský umělec odsunul tak trochu stranou.

Já mám pocit, že ten profesní život rozkvétá, ale ten osobní život bohužel zatím ne,“ svěřil se Adam nedávno pro Super.cz. A svá slova nyní potvrdil. Vydal totiž nový klip k písni No Common Measure, ve kterém ukázal svou vášnivou stránku.

„Tentokrát tak trochu odhaluji své blízké soukromí. V klipu nejsou náhodní lidé nebo obyčejní herci. Jsou to právě ti, kteří byli se mnou na mé cestě od začátku. Jsou to velmi inspirativní performeři, kteří tráví hodně času na pódiu stejně jako já."

Zpěvák se v klipu pěkně rozvášnil, ukázal se třeba při jízdě na mechanickém býkovi. Sám o své orientaci nemlží. „Rozhodl jsem se žít, jak bych si žil v jakékoliv jiné vyspělé zemi a neuzavírat dveře tomu, jaký jsem. Na otázku, kdy jsem byl sám se sebou ztotožněný a vyrovnaný, tak si myslím, že mi bylo tehdy nějakých 18 let. Ocitl jsem se ve společnosti, která byla velmi vnímavá a empatická, kde jsem se cítil volný být takovým, jakým jsem, a na nic si nehrát,“ doplnil Adam.

Muž, který by Adama chtěl sbalit, to bude mít trošičku složitější. Umělec má teď skutečně hodně práce a čeká ho velká výzva. Jako jediný česko-slovenský zpěvák se letos zúčastní největšího středoevropského festivalu SZIGET v Maďarsku po boku Billie Eilish, Imagine Dragons, Davida Guetty a dalších světových hudebních ikon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám