Hlavní obsah
Článek

Krásná a smyslná zpěvačka Marta Jandová tak závidí otci Petru Jandovi (81), jemuž se nedávno narodila dcerka Rozárka, že má plnou hlavu toho, jak si pořídit vlastní rodinu. S přítelem, gynekologem Mirkem ji teď čekají dvě dovolené, po kterých se podle svých přátel chce vrátit domů už ve třech!

Biologické hodiny se Martě s ukrutnou zběsilostí roztikaly poté, co poprvé spatřila novou sestřičku. „Když jsem si poprvé chovala Anežku, držela jsem ji docela nešikovně a oddychla jsem si, když jsem ji vrátila v pořádku zpátky do postýlky. S Rozárkou mi to šlo podstatně lépe, už jsem se tolik nebála vzít ten malý uzlík do náruče,“ raduje se Jandová. Pro tu je možná smutnou zprávou to, že její dvouapůlletá sestra Anežka ji nebere jako sourozence, ale říká jí teto.

Zpěvačku čeká měsíc prázdnin, které bude trávit jak ve svém domku na pozemku otce na Propasti, tak na dvou dovolených s partnerem. Tu v italských horách zvládne i s milovanými pejsky, během té druhé, kdy bude mít pár ve Španělsku víc času pro sebe, se její čtyřnozí kamarádi přestěhují do psího hotelu.

Marta se navíc rozhodla k zásadnímu životnímu kroku. Končí totiž s muzikály. Ne, že by z nich odešla ze dne na den, své závazky prý splní, ale nové angažmá už nemíní přijímat. „Trochu jsem za ty čtyři roky zpohodlněla. V muzikálech nemusím bojovat sama za sebe, protože jsme tam tým. Kdežto o desce musím přesvědčit své posluchače. To se musí změnit a já s muzikály, které mne sice moc baví, končím. Tím ale neříkám, že navždy,“ dodala zpěvačka, která momentálně září v Bídnících jako Madame Thénardierová.

Reklama

Další články

Načítám