Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní diva Andrea Kalivodová (46) vyrazila v první polovině letních prázdnin s rodinou k moři. Dovolenou si užívali u Jadranu, kam pěvkyně s manželem a syny jezdí s oblibou pravidelně. Na letošní plavkovou sezónu se řádně připravovala již před létem, v plavkách tak mohla předvést, v jaké je letos formě.

„Letos byla chorvatská klasika a stálo to za to! Město Primošten, oáza pohody a klidu, kde jsme měli pronajatý překrásný apartmán a dobíjeli síly celá rodina. Rádi se sem vracíme a milujeme zdejší pohostinnou atmosféru, a hlavně nádherné, azurově čisté, modré moře a stabilní počasí,“ svěřila se Super.cz Andrea Kalivodová, která si užila s rodinou čas u moře.

V srpnu už ji totiž čekají pracovní aktivity. „Připravuji nádherné koncerty a nechceme zapomenout ani na charitu. Například 10. srpna to bude nádherný koncert s geniálním klavíristou Ivem Kahánkem pro BeCharity. S Bárou Nesvadbovou spolupracuji opravdu velmi ráda, je to skvělá žena se srdcem na pravém místě a milovnice kvalitního umění,“ prozradila operní diva, kterou čeká řada dalších projektů.

Na jevišti či ve společnosti se Kalivodová objevuje dokonale upravená a nalíčená. U moře relaxovala na sto procent a vynechala i make-up. V plavkách pak předvedla figuru, na které se snaží dřít. Našla si cestu, která jí nejvíce vyhovuje. „Cvičím a filozofuji. Hodně mi pomáhá jóga,“ prozradila Andrea Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám