Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lily-Rose Depp (24) si o víkendu udělala příjemné odpoledne se svou partnerkou Danielle Balbuenou, známou pod uměleckou přezdívkou 070 Shake. Dcera bývalého manželského páru Vanessy Paradis a Johnnyho Deppa randí s o dva roky starší rapperkou oficiálně od letošního ledna, a jak je vidět, jsou v tom stále až po uši.

Dvojice se v neděli vydala na oběd do podniku Crossroads v Los Angeles, kde se během čekání na jídlo na zahrádce podniku neubránily něžnostem.

Zatímco pro Lily-Rose, která nedávno vzbudila rozruch odvážnou rolí v seriálu The Idol, jde o první vážný vztah s dívkou, Danielle jim dává přednost už několik let.

Podle serveru whodatedwho.com, který se zaměřuje na propletené vztahy mezi slavnými, hudebnice v minulosti randila například se synem Arnolda Schwarzeneggera Christopherem. Tři roky strávila s kanadskou influencerkou Sophií Lodato a nějaký čas také tvořila pár se zpěvačkou Kehlani.

Rejstřík bývalých lásek Lily-Rose je ještě zajímavější. Tři roky byl jejím partnerem britský model Ash Stymest a následně to dala dohromady s miláčkem dívek a žen Timothéem Chalametem, který se má v posledních měsících scházet s Kylie Jenner. Lily ovšem okusila i náruč dalšího hollywoodského hezouna Austina Butlera, s nímž randila v roce 2021. Představitel Elvise Presleyho a držitel Zlatého glóbu už druhým rokem randí s dcerou Cindy Crawford Kaiou Gerber.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám