Hlavní obsah
Článek

Aaron.cz, přední on-line prodejce fotoaparátů a fotografické techniky na českém trhu, představuje své favority. Pro rok 2012 vám přinášíme nejlepší varianty fotoaparátů pro letní dovolenou. Odborní poradci pro vás připravili výběr fotoaparátů v plážových kitech i pro outdoorové sporty. Při výběru fotoaparátu mějte na paměti, že je dobré vědět k čemu jej chcete využít!

Vyrážíte letos k moři a chcete mít s sebou zabalený víceúčelový fotoaparát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Společnost Olympus pro léto 2012 připravila speciální nabídku. Kompaktní fotoaparát Olympus TG 320 s Beach Kitem je skvělá varianta pro aktivní dovolenou či dovolenou s dětmi. Fotoaparát je nárazuvzdorný, vodotěsný a dokonce i mrazuvzdorný. V limitované edici Beach Kit naleznete neoprenové pouzdro, 4GB SD kartu, plovoucí poutko, potápěčské brýle a šnorchl. I vaše děti si užijí vodní radovánky a focení pod vodou! Univerzální využití ocení celá rodina! Zachytíte nevšední zážitky ve vysoké kvalitě!

Jste vyznavači adrenalinových zážitků? Vaše dovolená bude ve stylu horolezectví, potápění, cyklistiky nebo jiných sportů?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na vaší dovolené hrozí mnoho nebezpečí a máte strach o své cenné věci? O Olympus TG-1 rozhodně strach mít nemusíte. Tento outdoorový kompaktní fotoaparát vydrží téměř vše! Je vodotěsný do 12m, nárazuvzdorný do 2m, mrazuvzdorný do -10°C. Olympus TG-1 s 12ti megapixely můžete přejet traktorem, utopit, zmrazit a fotografie budou i tak vysoce kvalitní. Kromě fotek vás mile překvapí video ve Full HD kvalitě. Vezměte s sebou na dovolenou Olympus TG-1 a nebudete litovat!

Už jste utratili dost za dovolenou? Na fotoaparát vám moc nezbylo a rádi byste si nějaký pořídili?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podívejte se s námi na Olympus VG-150. Tento 12ti megapixelový kompaktní fotoaparát je vybaven 4x širokoúhlým otickým zoomem, VGA videosekvencí, 2,7" LCD displejem a funkcemi AF-Tracking a Magickými filtry. Olympus VG-150 ocení především začínající fotografové, ale i děti. Jednoduchost ovládání je další předností fotoaparátu. V rychlosti zachytíte děj kolem sebe! S Olympusem VG-150 zažijete mnoho zábavy nejen vy! Využijte příležitost a získejte k fotoaparátu vyvolání fotografií zdarma!

Další články

Načítám