Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Harry Styles (30) na koncerty většinou nosí bizarní kostýmy a jeho fanoušci šílí. Určitě by ale ocenili, kdyby zpěvák předvedl i to, co na své poslední dovolené. Plavky si shrnul tak, že předvedl celé tělo. A navíc ukázal, co pro něj znamenala jeho ex.

Oblíbený zpěvák je snem mnoha dívek a žen. A v poslední době jim navíc dělá tu radost, že je alespoň oficiálně nezadaný. Vášnivý polibek s Emily Ratajkowski (32) v Tokiu byl nejspíš skutečně jen nezávazný flirt, a tak jeho poslední oficiální velkou láskou zůstává Olivia Wilde (40). S herečkou chodil od ledna 2021 do listopadu 2022 a za jejich rozchodem nestál nikdo třetí, ale to, že se o deset let starší Olivia chtěla více věnovat svým dětem a životu v Los Angeles. Zpěvákovo srdce ale zřejmě zasáhla ještě více, než si lidé mysleli.

Harry s přáteli v současné době křižuje na jachtě italské vody a v Bolseně neunikl objektivům paparazzi fotografů, kterým se podařilo zvěčnit i tetování Olivia, které má zpěvák na pravém stehně. Fanoušci ihned začali spekulovat o tom, jestli se jedná o název písně, kterou Harry ještě se skupinou One Direction vydal už v roce 2015, pravděpodobnější ale je, že se jedná o jméno jeho někdejší lásky.

Tetování ovšem nebylo jediné, čím zpěvák fanouškům vyrazil dech. Když odhodil košili a plavky stáhl až „na půl žerdi“, ukázal v celé kráse své dokonalé vysportované tělo pokryté mnoha dalšími tetováními. Tak uvidíme, jaké jméno se případně na některé z jeho částí objeví v budoucnu.

Reklama

Další články

Načítám