Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd nové minisérie Matematika zločinu je vedle Jiřího Bartošky (77) a Jana Nedbala (33) herečka Zuzana Bydžovská. Filmová a televizní hvězda, která na podzim oslaví 62. narozeniny, se po tříleté pauze objeví na televizní obrazovce, a to v roli maminky hlavního představitele.

Třídílná série vznikla na základě skutečného příběhu Tomáše Tomana, který strávil mnoho let ve vězení za vraždu, kterou nespáchal. Zuzana Bydžovská se ve společnosti objevuje sporadicky, chyběla i na tiskové konferenci.

Naposledy ji mohli televizní diváci vídat v seriálu Modrý kód. Tentokrát se na obrazovce objeví v roli Tomanovy milující maminky, která je pro prokázání synovy neviny schopna obětovat prakticky cokoliv.

Při natáčení se na place se Zuzanou Bydžovskou nejvíce potkával představitel Tomana, herec Jan Nedbal, který byl ze spolupráce nadšený. „S ní mi bylo ohromnou ctí pracovat. Pamatuji si ji z Možná přijde i kouzelník, kde je naprosto fantastická. Je to velmi inspirativní člověk. Chodil jsem okolo ní po špičkách, koukal, jak pracuje, jak hraje,“ svěřil se k natáčení Nedbal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám