Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Aneta Christovová se za to, že je boubelka, nestydí. Své fotografie v bikinách klidně vystavuje na sociálních sítích. V našem rozhovoru se ale rozpovídala nejen o tom, ale zmínila i strasti mezinárodního vztahu. Její partner je totiž Mauricijec a jeho rodině moc nerozumí.

"Docela jsem tím šokovala, protože Češi nejsou zvyklí vidět tlustou, která se svlékne a ukáže víc než jenom kotníky. A já jsem ukázala pupek," svěřila Aneta, která byla s tatínkem na dovolené v Bulharsku, odkud její otec pochází. "Od svých sledujících jsem měla reakce výborné a komentáře ostatních nečtu. Vím, že byly negativní, ale kdyby tohle člověk četl, nemohl by vylézt z domu," míní.

Protože Aneta roky žije s masérem Princem, který pochází z ostrova Mauricius, tak se v zimě pro změnu chystá navštívit tchyni s tchánem. "Jeho rodiče také stárnou a chce je vídat častěji. Je to tam krásné, ale je to štreka. A navíc tchyni nerozumím, protože mluví kreolsky. Jen občas pochytím nějaké francouzské slovíčko. Klidně na mě mluví půl hodiny a já jí nerozumím nic," prozradila.

"A naposledy, když jsme tam byli, sedla si mi na postel, zase něco vykládala a najednou mi odhrnula peřinu a kontrolovala, jestli mám noční košilku. Moc jsem to nepochopila. Je tam moc kontroly, ještěže je daleko," krčila rameny Aneta, která nám v našem videu podrobněji vyprávěla, jaké to na Mauriciu je.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám