Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lejla Abbasová (44) se i jako čtyřnásobná maminka udržuje ve formě. Známá moderátorka ukázala své skvostné křivky nejen nedávno na instagramovém účtu, kde sdílela snímek v bikinách, ale také na turnaji organizace Oktagon MMA.

Na událost zvolila černý outfit s koženými prvky, ve kterém její pevná postava, ploché bříško i nekonečně dlouhé nohy vynikly. V tomto modelu by si navíc mohla z fleku zahrát parťačku filmového Batmana, tedy jednu z nejpřitažlivějších komiksových hrdinek - Catwoman.

A právě na sportovní události nám moderátorka prozradila, jak se udržuje ve formě.

„Co se týče postavy, tak mi teď v létě chybí nákladní kolo, na kterém vozím všechny své děti a je to znát. Na druhou stranu jsem k tomu vždy cvičila a stále cvičím. Poslední dobou jsem naprosto propadla (pro mě překvapivě) józe. Vždy jsem měla ráda aerobní tréninky, kde na mě někdo řve, aby mě vyhecoval. Teď jsem skončila u jógy, kde mě někdo hladí po té duši a řekne mi, ať si lehnu, natáhnu nohy a zavřu oči. A já jsem šťastná,“ svěřila se Lejla pro Super.cz s tím, že si výsledků z lekcí jógy všímá i její partner Volkan.

„Partner říká, že je to na mě znát. Jóga mi úplně přeformovala tělo. Navíc mě to opravdu baví a odreagovává. Potřebuji mít nějaký čas pro sebe a tohle si hýčkám,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám