Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) má ve své dceři věrnou kopii. Z donedávna ještě malé Kačenky už je půvabná mladá dáma, která má s maminkou skvělý vztah, a přestože už má svůj vlastní život, spoustu volného času stále tráví společně.

„S mojí holčičkou a Willíkem na procházce v parku v Průhonicích,“ svěřila se herečka k fotce s krásnou dcerou, s níž vyrazila do přírody. Dcera Brožové zdědila po mamince nejen půvab, ale i lásku ke zvířatům, a před pár měsíci si pořídila psí miminko.

„Je půl roku bez přítele, takže si pořídila takového domácího kamaráda, miminko, je to úžasný jezevčíček,“ svěřila se Super.cz herečka, která léto tráví nejen na rybách nebo u koní, ale také před publikem v představení Noc na Karlštejně.

Ve své dceři má Kateřina Brožová také oporu a mnohdy jí i pomáhá v její agentuře. „Radím se s ní, ona má spoustu své práce a studuje vysokou školu,“ prozradila herečka, která je na Katku náležitě pyšná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám