Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhé roky byl jedním ze žhavých favoritů na filmové ztvárnění příštího Jamese Bonda Idris Elba (50). Podle nejnovějších informací zahraničních médií je ale nyní ve hře úplně jiný Idris. Jde o jednatřicetiletého britského herce s nigerijskými kořeny Damsona Idrise, který se dostal do povědomí televizních diváků především rolí v kriminálním seriálu Sněží!.

Zatímco Idris Elba se nedávno nechal slyšet, že když se ohledně přeobsazení role nejslavnějšího tajného agenta po Danielu Craigovi začala řešit hlavně rasa, od myšlenky hrát agenta 007 upustil. „Pravdou je, že jsem kvůli tomu dlouho dostával skvělé komplimenty. Říkal jsem si, jak je to šílené. James Bond! Všichni jsme herci a rozumíme, co to znamená. Je to jedna z těch kýžených rolí. Když vás požádají, abyste hráli Jamese Bonda, je jako říct, že člověk dosáhl vrcholu. Je to jedna z věcí, o kterých hlasuje celý svět,“ nechal se zároveň slyšet Elba.

Podle sázkových kanceláří je ovšem nyní Damson Idris druhým největším favoritem na roli Bonda. Prvenství si v tomto směru drží Aaron Taylor-Johnson. Hovoří se ale také o jménech jako Richard Madden, Regé-Jean Page, James Norton, Henry Cavill či Tom Hardy.

A koho byste rádi v roli příštího Jamese Bonda viděli vy? O svůj tip se můžete podělit v komentářích!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám