Hlavní obsah
Článek

Nejdřív to byla velká sláva a nakonec zbyly Domenicu Martuccimu (47) jen oči pro pláč. Když bývalý partner Ivety Bartošové s velkou pompou natočil svůj smutně proslavený hit Moje láska potřetí s jinou ženou, Štěpánkou Decastelo, zdálo se, že tu máme reinkarnaci Evy a Vaška. Oba také naznačovali, jak to mezi nimi jiskří. Nakonec se ale ukázalo, že italské bulvární hvězdičce nepomůže ani posvěcená voda z okolí Etny a kráska se zrzavou hřívou Decastelo mu navíc dala košem!

„Je to pravda. Už se tolik nestýkáme. Nazpívali jsme spolu krásný romantický duet, nyní už spolu ale moc nevystupujeme. Teď jsem navázala spolupráci s člověkem, který mi vyhovuje víc muzikálně i lidsky, proto s Domenicem přestávám spolupráci,“ potvrdila nám Štěpánka Decastelo na tiskovce k Muži roku pořadatele Davida Novotného. Ta prý dál k Martuccimu, kterému nejspíš ruplo v bedně, chová v úctě.

„Mně nikdy neublížil. Nevím, jestli ho teď něco trápí, ale asi ano. Nezvládá ten mediální tlak. Začal kopat na všechny strany, do novinářů i do svých přátel, kteří za nic nemůžou,“ dodala Štěpánka. Z kuloárů prosáklo, že se začal chovat víc než divně a proto se Decastelo raději stáhla dřív, než by pro ni papírový italský svůdník začal být nebezpečný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám