Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Kathy Griffin už mnohokrát dokázala, že si ze sebe umí udělat legraci a při její profesi herečky a především pak komičky tomu ani jinak být nemůže. Ovšem to, co předvedla během své znovuobnovené show odehrávající se v divadle v hollywoodském Seminole Hard Rock Hotel & Casino, překvapilo i ty nejotrlejší. Griffin se během svého sobotního vystoupení natolik rozvášnila, že běhala po jevišti jako smyslů zbavená, ukazovala kolem sebe vztyčené prostředníčky a nakonec tomu nasadila úplnou korunu, když začala ukazovat své dost příšerné spodní prádlo.

Hostem pořadu se stala zpěvačka Gloria Estefan (54), kterou toto nečekané počínání také trochu vyvedlo z míry. Bílé kalhotky Kathy Griffin byly velice asexuální a přestože to byl účel scénky, takhle se s klidnou duší dokáže zesměšnit jen málokterá žena. Kathy Griffin je však profesionálkou každým coulem a když je její povinností pobavit publikum, jde do toho po hlavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám