Hlavní obsah
Článek

Je účinná, bezpečná a dá se díky ní zhubnout až 8kg za první měsíc. Taková je proteinová dieta KetoDiet, která vám pomůže poprat se s nadbytečnými kily a nepěknými špíčky dřív, než se plavková sezóna rozjede naplno. Proteinová dieta KetoDiet vaše tělo nastartuje k rychlému spalování tuků, naprosto přirozeně a bez chemie. Ladné křivky tak na sebe nenechají dlouho čekat.

3 kroky ke štíhlé linii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen 3 jednoduché kroky dietního programu KetoDiet vás dělí od nádherného těla. V prvním kroku, který trvá obvykle 2-4 týdny, dochází k rychlé redukci tuků. Ve druhém své tělo stabilizujete, dodržujete pravidelnost v jídle i pití a pozvolna přecházíte k běžné racionální stravě. A ve třetím kroku si svou dosaženou váhu dlouhodobě zachováváte. Jo-jo efektu můžete dát navždy sbohem!

KetoDiet ELEMENT

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta KetoDiet ELEMENT je unikátním produktem v boji s nadváhou a zároveň reperezentuje základní řadu celého dietního programu KetoDiet. Proteinový mix v balení ELEMENT plnohodnotně nahrazuje běžná jídla, obsahuje všechny potřebné vitamíny, minerály a obsahuje i tělu prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny.

KetoDiet BASIC

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet BASIC obsahuje proteinový dietní mix exkluzivně balený po samostatných porcích. Jednotlivé sáčky se svou dietou si tak můžete vzít pohodlně s sebou do práce, na služební cestu, výlet, nebo i na dovolenou. Stejně jako KetoDiet ELEMENT si i KetoDiet BASIC vychutnáte v několika atraktivních příchutích, jako je např. banán, vanilka, jahoda, černý rybíz a další.

Vyzrajte na celulitidu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zadeček, boky, stehna – to jsou ony problémové partie, které potrápí nejvíc. A právě v těchto místech dochází ke vzniku celulitidy (nebo-li pomerančové kůže), na kterou jsou všechny pohybové aktivity i všemožné diety krátké. KetoDiet ale prokázala, že v léčbě celulitidy výrazně působí.

Další články

Načítám