Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) je známá tím, že se s ničím nemazlí a nemá problém říct, co si skutečně myslí. Modelku zvedl ze židle příspěvek blogerky Týnuš Trešničkové, a tak se rozhodla jednat. Obě jsou totiž aktuálně ve španělské Marbelle.

"Dnes jsem se trochu rozčílila. Po stories Týnuš Třešničkové (28), která se vysmívá chudému klukovi ze Senegalu, který jde po veřejné pláži (veškeré pláže, i když je to beach club, jsou ve španelsku veřejné) za to, že si snaží vydělat na jídlo prací, a doporučuje holkám, aby si nekupovaly fejky. I já si ji koupila,“ napsala trojnásobná maminka na svém Instagramu, na které drží zmíněnou fejkovou kabelku.

V diskuzi pod fotkou se ihned strhla lavina komentů a moc dlouho to netrvalo a označená blogerka zareagovala na Agátin útok. „Agátko zlatá, tenhle příspěvek je teda opravdu gól. Zaprvé jsem se nikomu nevysmívala, jen jsem na stories napsala, že prodávat ve Fendi beach clubu padělky asi není nejlepší nápad. Žádný výsměch tam nebyl, takže akorát zbytečně překrucuješ. To, že někdo podporuje NEZÁKONNOU ČINNOST koupí padělku, už je kapitola sama o sobě. Pán může prodávat nanuky, ručníky nebo vlastně cokoliv jiného. Ale prodej padělků rozhodně není v pořádku. Stejně tak jako jejich nákup. Pokud někdo nemá finance, je přece tolik krásných kabelek bez loga, které vypadají vkusně," reagovala Týnuš.

Agáta zatím na tato slova nezareagovala. Jisté je ale jedno. Teď je kvůli této dívčí hádce na pobřeží Costa del Sol ještě více dusno a horko, než jaké tam pravidelně bývá v průběhu letních prázdnin. Tak snad se holky někde na promenádě nepotkají a nevjedou si do vlasů.

Reklama

Další články

Načítám