Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská skupina Elán vystoupí na čtyřech letních festivalech bez Jožo Ráže (57). Elán doposud vystoupení na festivalech odmítal, ale letos učiní výjimku a hráč na klávesové nástroje Vašo patejdl (57) a kytarista Ján Baláž (60) vystoupí v show nazvané Elánmánie.

Slovenský deník Nový čas v této souvislosti nevyloučil ani blížící se rozpad skupiny. Ráž totiž opakovaně prohlásil, že s muzikou chce skončit. „Nesnáším muziku a neposlouchám ji. Jsem unavený z popularity, která mi leze na nervy - strašně,“ prohlásil před časem Ráž.

Jeden z organizátorů koncertů Gajo Kuruc zdůraznil, že na festivalech se bude jednat o projekt dvou členů Elánu. „Půjde o velkou pódiovou show s vokalistkami, kapelou a hosty. Na koncertě zazní 25 největších hitů skupiny,“ uvedl Kuruc. „Ráž je v létě na dovolené. Oddychuje, nehraje,“ dodal. Elán plánuje v říjnu tři koncerty v Čechách a proslýchá se, že Ráž následně s muzikou definitivně skončí.

Reklama

Další články

Načítám