Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) by se sice po porodu syna Markuse, jehož otcem je Tomáš Řepka (50), mohla radovat ze života, opak je ale pravdou! Jak sama říká, velmi ji trápí komplikovaný vztah dcery Viktorky s Vlaďčiným exmanželem, hokejistou Sparty Zdeňkem Bahenským.

„Bývalý manžel vídá Viktorku párkrát do roka. Z doslechu jsem se dozvěděla, že jsem matka, která odepírá dítě Zdeňkovi. Není to pravda. Viktorinka je už dostatečně velká, aby uměla říct, jestli ho chce, nebo nechce vidět. Když řekne, že svého tátu nechce vidět či slyšet, je to pro mě směrodatná informace. Už rok navštěvuju psychiatričku. Jako matka jsem totiž nevěděla, jak tuhle věc řešit,“ svěřila se nám Vlaďka Erbová na tiskovce k Muži roku pořadatele Davida Novotného.

„Alfou a omegou všeho je, že já jsem maminka Viktorky, Zdeněk zase její tatínek. Nikdo mu ji brát nechce. Jde mi o to, aby dítě bylo spokojené a nikdy bych ho neočkovala proti vlastnímu otci. Moc si přeju, aby si k sobě zase našli cestu,“ uvedla vzápětí s tím, že jelikož Viktorka u táty nechce přespávat, chodí spolu do kina či do cukrárny a pak se zase vrací domů k ní.

Loni si prý Zdeněk našel na holčičku čas jen pětkrát, letos ji naposledy spatřil o Velikonocích. A to je hrozně málo. Teď se přestěhoval do Prahy a i jeho přítelkyně Makarenko by chtěla holčičku konečně poznat. Podle Erbové se Taťána dopouští trestného činu, když o Viktorce neustále někde hovoří.

„Šest měsíců jsem je slušně žádala, aby k tomu nedocházelo, ano, pak jsem měla horkou hlavu, napsala jsem i ošklivé věci. To přiznávám. Chtěla jsem, aby si udělal Zdeněk doma pořádek. Sám říká, že se mu nelíbí, aby se psalo o naší dceři,“ dodala Erbová.

Reklama

Další články

Načítám