Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Pavlu Beretovou znají televizní diváci nejen ze seriálu Místo zločinu České Budějovice. Od podzimu se na obrazovce bude opět objevovat v oblíbeném seriálu Osada. A jak přiznala, natáčení druhé řady bylo stejně zábavné jako práce na té první.

S kolegou Martinem Myšičkou měli ve fiktivní chatařské oblasti novou dětskou kolegyni. „Rozšířila jsem se o jednoho člověka. Máme tam malou holčičku, ta druhá série je pro nás, pro Srovnalovy, o tom, jak se vyrovnáváme s rodičovskou rolí,“ svěřila se Super.cz herečka. „Děti jsou nepředvídatelné, a to je něco, co mě baví,“ dodala Pavla, která je sama chalupářka.

„Mám takový domeček u Ohře, mé milované řeky, to je místo odpočinku," svěřila s tím, že během prázdnin a letních měsíců ji k moři nikdo nedostane, stačí jí koupání v řece. "Jak začne letní sezóna, tak z Ohře nevylezu. A když jsem v Praze a nemůžu na chalupu, tak z Vltavy. K moři odlétám, až když začne být chladněji,“ uvedla herečka.

Letošní léto má převážně pracovní. "Mám asi sedm volných dní z celých prázdnin, ale strašně mě to baví," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám