Hlavní obsah
Článek

Herečka Catherine Zeta-Jones (42) nechtěla věřit svým očím, když vešla do ložnice, již sdílí s manželem Michaelem Douglasem (79). Hollywoodský herec měl totiž na sobě její krajkové spodní prádlo a zrovna si na krk věšel diamantový náhrdelník. Vítěz souboje s rakovinou krku ale transvestitou prý není.

Dámské spodní prádlo a šperky si zkoušel jen proto, že studuje roli homosexuálního umělce Liberaceho, jenž měl dámské spodní prádlo rád.

„Michael byl v ložnici a začal si věšet diamanty a jiné věci na sebe. Já hned řekla: ‚Michaele, prosím, dej si ty moje kalhotky dolů. Dej mi je, zlato. No tak, vrať mi moje kameny,‘“ svěřila Catherine listu Daily Star.

Snímek Behind the Candelabra v hlavní roli s Michaelem Douglasem bude režírovat Steve Soderbergh. Hollywoodský herec teď doma přestavěl byt tak, aby připomínal právě interiér Liberaceho a dokonce trénuje na klavír.

„Mrká na mě, když hraje. Ale mně je špatně, že musím teď snídat pod mnohoramenným svícnem,“ dodala velšská herečka provdaná za Douglase už dvanáctý rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám