Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michelle Yeoh se provdala za svého dlouholetého partnera Jeana Todta. Svatba se konala ve čtvrtek ve Švýcarsku, prstýnky si vyměnili po dlouhých 19 letech od zásnub.

Zprávu o svatbě prozradil závodník a bývalý jezdec F1 Felipe Massa, který se jí účastnil.

Poprvé se novomanželé potkali v Číně před 19 roky, už po necelých dvou měsících se podnikatel herečky zeptal, zda si ho vezme za muže - a ona souhlasila. „A dnes po 6992 dnech, 27. července 2023 v Ženevě, obklopení milovanou rodinou a přáteli s radostí oslavujeme tento vzácný moment,“ stálo na svatební kartičce, která zrekapitulovala příběh manželů.

Na některých svatebních momentkách je vidět i zlatá soška Oscara, kterou herečka letos jako vůbec první žena asijského původu získala za hlavní ženskou roli ve filmu Všechno, všude, najednou.

Manželé v Ženevě vlastní sídlo z 18. století, které je jejich základnou, pokud nejsou pracovně na cestách. Další nemovitosti vlastní v Paříži, Malajsii a Hong Kongu.

Todt je bývalým šéfem stáje Scuderia Ferrari. Do roku 2021 byl prezidentem Mezinárodní automobilové federace.

Automobilový závodník Felipe Massa na Instagramu prozradil, že se herečka Michelle Yeoh provdala za podnikatele Jeana Todta. Zveřejnil i několik svatebních momentek

Související témata:
Michelle Yeoh

Reklama

Další články

Načítám