Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kluci ze skupiny Nightwork si vyzkoušeli, jaké to je, řídit auto v drsném neupraveném terénu. Nejdřív si muzikanti v čele s Vojtou Dykem, Františkem Soukupem a Jakubem Prachařem celou trasu projeli na zkoušku, aby pochopili, co je čeká, a pak si to dali „načisto“. To však ještě ostatní netušili, co s Nightworky čeká je.

Ačkoli měli pánové z vojenského prostoru Ralsko Bělá, kde si všichni, včetně Jakuba Prachaře, který má řidičák teprve půl roku, v terénu vyzkoušeli své řidičské schopnosti, velký respekt, nakonec většinu zkoušek, včetně sjezdu z extrémního kopce s minimální viditelností dopředu nebo naopak výjezdu do kopce, v němž se nesměli zastavit, protože hrozilo převrácení nebo samovolný pohyb auta dolů, zvládli.

Zádrhel nastal teprve tehdy, když se basák Jakub Antl pokoušel vytáhnout v terénu zahrabané auto. To, jak diváci Primy uvidí v sobotním Autosalonu, neklaplo a on rozflákal nejen zadek zapůjčeného auta, ale na konto si připsal i jednu břízu.

Reklama

Další články

Načítám