Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emily Ratajkowski (32) patří bezesporu k nejatraktivnějším světovým modelkám. Zvláště když se ráda předvádí spoře oděná a nevyhýbá se ani odvážným pózám na sociálních sítích.

Před dvěma lety se z ní stala maminka syna Sylvestra Apolla, zpátky do formy se dostala brzy po porodu. Emily je také vášnivou pejskařkou, která v ulicích New Yorku pravidelně venčí své zvířecí miláčky. A i u této aktivity to Emily samozřejmě sekne.

Tentokrát zvolila sexy topík a fotografy zaujala také novou barvou vlasů. Půvabná modelka je po rozvodu s o čtyři roky starším producentem Sebastianem Bearem-McClardem stále oficiálně single, byť už byla spojována s celou řadou mužů. A to i velmi slavných.

Mluvilo se o jejím románku s komiky Petem Davidsonem a Ericem Andrém, umělcem Jackem Greerem, DJem Oraziem Rispem a zpěvákem Harrym Stylesem. A údajně měla mít hodně blízko i k Bradu Pittovi. Na prvním místě má ale samozřejmě hlavně svého syna a psí miláčky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám