Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s přítelem Filipem, s nímž byla v době, kdy se dostala do finále Miss Czech Republic a poté reprezentovala Česko na světové soutěži Miss Supranational, byla půvabná modelka Angelika Kostyshynová dlouho sama. Teď je konečně brunetka, která se narodila na Ukrajině, ale od dětství žije v České republice, opět zamilovaná.

"Už jsme spolu deset měsíců, pořád je to čerstvé, ale jsem šťastnější, než jsem kdy byla, a jsem moc spokojená. Je to sportovec, dřív hrál hokej a teď vlastní fitness centrum," prozradila Angie o svém partnerovi. Adam Chlapík hrál za HC Sparta Praha a HC Litvínov, naposledy pak za druholigovou HC Kobra Praha. Má bratra Filipa, také hokejistu.

Po prodělaných zdravotních problémech se Angie postupně vrací k modelingu. "Měla jsem nějaké hormonální výkyvy, přestala jsem skoro menstruovat, nebylo mi z toho úplně nejlíp, ale aspoň mě to přinutilo se trochu zastavit, uklidnit se. Ještě nejsem úplně v pořádku, pořád se na tom pracuje. Je to přece jen běh na dlouhou trať," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám