Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a herec David Gránský (32) se loni v červnu stal pyšným tátou. Jeho žena porodila chlapečka, kterému dali jméno Mateo. Nedávno tak slavili první synovy narozeniny, a to nebylo všechno. Manželé totiž měli navíc čtvrté výročí svatby.

Bylo to úžasné. Měli jsme krásnou, velikánskou oslavu se všema kamarádama,“ popsala synovy narozeniny Nikola. „Ten jeden rok jsme oslavili velkolepě. Měli jsme firmu, co nám navezla skákací hrady, balonky, nádherný dort od sestry Alice Bendové. Byli tam kolegové s dětma, kamarádi, doplnil ji manžel během rozhovoru pro Super.cz.

Co se týče čtvrtého výročí svatby, na to si manželé Gránští moc nepotrpí. Navíc každý rok je David v tomto čase mimo domov. „To jsme neoslavili. Já jsem byl v Bratislavě, protože každý rok jsem přes naše výročí na Česko Slovensko má talent. Ale Nikče přišla kytička. My si na to moc nepotrpíme, teď si plníme všechno přes toho malého a žijeme tím,“ dodal David Gránský.

Manželé se synkem jsou aktuálně v Barceloně, aby malému ukázali katalánskou metropoli. Mateo totiž přesuny letadlem zvládá dobře a cestování mu nevadí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám