Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková (20) byla mezi hosty slavnostní premiéry filmu Nikdy neříkej nikdy, kam dorazila ve stejném outfitu, v němž jsme s ní dělali rozhovor o týden dříve na soustředění Muže roku. Oblíbila si ho natolik, že nezměnila ani doplňky, žluté střevíčky a kabelku a ve stejné barvě. Že ji vyfotí dvakrát ve stejném oblečení, neřeší.

V našem rozhovoru jsme ale neprobírali outfity, ale vrátili jsme se k předchozímu povídání, kdy nám na kameru prozradila, že je stále single a jako velká milovnice jídla by od případných ctitelů neodmítla pozvání na večeři. "Muži už mě zvou, dokonce mezi nimi byli i někteří kuchaři, kteří mě zvali do své restaurace, což je super. Ale zatím jsem nikam nešla, protože jsem měla hodně práce a málo času, ale ty zprávy se četly mile, všem moc děkuji a byla to od nich i odvaha, že napsali, když se neznáme," vysvětlovala.

"Vlastně jsem to řekla spíš ve vtipu. Asi bych muže radši nejdřív poznala, než s ním šla rovnou na jídlo," upřesnila s tím, že psát jí tedy pánové mohou i nadále, kluka si mezitím nenašla. A to ani na zmíněném soustředění Muže roku, kde jsme se sešli. I tam to ale někteří, tedy spíš z řad minulých finalistů, na Míšu s pozváním na jídlo zkoušeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám