Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dříve hlasitě odsuzovala sport a vyhýbala se všemu, co ho jen trošku připomínalo, nyní se morduje třikrát týdně a dře na své postavě. Zázračná metamorfóza postihla Báru Nesvadbovou (49).

Slavná blondýna po porodu dcery Bibiany zázračně ubyla na váze a od té doby si křivky udržovala pouze hladověním. Známá spisovatelka se stále omezuje v jídle, ale konečně k tomu přidala také pohyb.

„Já teď cvičím pořád. Absolutně jsem propadla pilates, konečně ideální sport pro mě," nechala se slyšet sportovní novicka. Šéfredaktorka známého dámského módního magazínu cvičením pilates na speciálních lavicích, tzv. reformerech nakazila členky své redakce a do studia naverbovala také řadu slavných kamarádek.

Se skupinkou prominentních krásek čítající Kateřinu Herčíkovou, Gábinu Partyšovou (45) nebo Danielu Písařovicovou spojila síly a vytvořila speciální charitativní projekt, který má pomoci Davidu Štefanidesovi, který je po předčasném porodu postižen mozkovou obrnou. Celebrity by chtěly osmiletému Davídkovi přispět na pohyb v Adeli centru ve slovenských Piešťanech, kde používají nové speciální metody, které slaví velké úspěchy s takovýmito pacienty.

„Výtěžek poputuje na jeho léčbu, která je velmi specifická a drahá. Nicméně už jí jednou prošel a moc mu pomohla," vysvětlila Nesvadbová. Je krásné, že slavné krásky se vlastním pohybem snaží docílit toho, aby se hýbal také David.

Reklama

Další články

Načítám