Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová sezóna nekonečného seriálu Ulice bude plná novinek. Už od podzimu se na obrazovce objeví Lucie Vondráčková (44) a nebude jedinou novou tváří. Do seriálu nastupuje Adéla Gondíková (50), jejíž hrdinka bude od samého začátku poněkud tajemná.

„Postava, kterou hraje Adéla Gondíková, bude v Ulici docela kontroverzní. Sama jsem zvědavá, jak ji diváci přijmou a komu budou nakonec fandit,“ svěřila se kreativní producentka seriálu Ulice. Kolem postavy Adély Gondíkové se bude točit hodně zajímavý děj, jenž osloví spoustu diváků a rozvíří vody hlavních hrdinů seriálu.

„Má svá tajemství, která se budou postupně odhalovat, čímž zasáhne hodně významně do osudů několika obyvatel Ulice,“ naznačila kreativní producentka. Oblíbený seriál má aktuálně prázdninovou pauzu, zá pár týdnů na obrazovkách odstartuje již devatenáctá řada, která bude mít také zcela novou znělku. Vedle nových tváří se na obrazovce objeví také herci, které fanoušci Ulice dobře znají.

Po šesti letech se vrací také herečka Anna Fixová, která ztvárňuje Moniku Farskou a fanoušci nekonečného seriálu se mohou těšit také na návrat herce Jiřího Panznera, představitele Eddiho Rambouska.

Reklama

Další články

Načítám