Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se setkali se zpěvačkou Janou Fabiánovou, nerozebírali jsme s ní jen její nedávné zásnuby. Dostali jsme se i k práci a jejímu životnímu stylu. O tom ostatně napsala také knihu s názvem Krásně zdravá.

Jana přiznává, že jen samotným zpěvem by se neuživila. "Sedím už docela dlouho na dvou židlích, vedle toho, že dělám muziku, jsem také webdeveloper a grafik. Weby a grafika jsou super věc, zachránilo mi to život během pandemie, kdy nám zrušili divadla a muziku. Ale teď chystáme několik nových singlů v češtině a připravuji také autorskou hru, jmenuje se Pitomci a je tak trochu autobiografická," prozradila.

Po své prvotině se kromě psaní textů už k literatuře nevrátila. "Tak byla to knížka hlavně o životním stylu a životosprávě," nemá k ní aktuálně co dodat Jana, které se svých receptů drží a už deset let je vegankou.

"Na začátku jsem byla varovaná, že budu mít špatné vlasy nebo pleť. Ale můj dlouhotrvající experiment dodává jiné výsledky. Chodím samozřejmě pravidelně k doktorovi a ten říká, že mám vzorný krevní obraz," ujistila nás Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám