Hlavní obsah
Článek

Tentokrát jsme pro vás připravili skutečný oříšek. Může se zdát, že na fotografii vidíte v bílém roláčku, modrých kamaších a papučkách chlapečka. Když se ale podíváte pozorněji, všimnete si drobných náušniček, které napoví, že se ve skutečnosti jedná o holčičku.

Ti více všímaví v obličeji poznají modelku Dianu Kobzanovou (42). „Je to tak, byla jsem ošklivý chlapeček," směje se bývalá Miss ČR 2001.

Těm, kteří nevěří, že je na snímku z dětství opravdu Kobzanová, jsme v naší galerii připravili jako důkaz fotku Diany Kobzanové z kalendáře pro nadační fond Kapka naděje, kde je stylizovaná do historické postavy Johanky z Arku. Zde má úplně stejný účes jako před čtvrt stoletím a podoba je víc než jasná.

Málokdo ví, že se Diana narodila v německém Neuburgu a vzhledem k původu svých rodičů může využít výhod trojího státního občanství – amerického, německého a českého. V současnosti se Diana jako modelka na mole a před objektivem fotoaparátů objevuje spíše výjimečně a věnuje se zejména své moderátorské profesi.

„Jsem vlastně šťastný člověk, protože se živím tím, co je pro mě nejvíc přirozené, mluvením," říká Kobzanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám