Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Leošovi Marešovi (47) ztratil jeho italský chrt, neváhal a posluchače svého ranního vysílání požádal o pomoc. Té se mu dostalo, ovšem dobrých zpráv se nedočkal. Jeho malý chrt byl nalezen mrtvý.

„Další pokus jak využít velké rádio a věc, která tady ještě nebyla. Zkoušíme najít psa. V noci se v Jinonicích ztratil italský chrtík, osmiměsíční. A kdyby náhodou Evropa 2 způsobila, že by se i tahle věc vyřešila, tak bych poklekl,“ vzkázal ve včerejším ranním vysílání Leoš Mareš posluchačům, aniž by prozradil, že zmíněný pes patří jeho synům. „Je mu osm měsíců, je malý a nemá rád chlad, takže může být kdekoliv. Představuju si, jak se teď asi musí cítit. Má strašný hlad, je mu zima a je v totální nepohodě,“ pokračoval v popisu ztraceného psíka a podle pohnutého tónu hlasu všem muselo být jasné, že k němu má Leoš blízký vztah.

Po tom, co Leoš s Lucií Šilhánovou a Patrikem Hezuckým sdělili posluchačům mailovou adresu a číslo do studia, netrvalo dlouho a telefon zazvonil. Bohužel zpráva, které se Leošovi ohledně jeho psa dostalo, nebyla dobrá. „Dobrý den, ten pes je přejetý vedle metra Butovice a leží na silnici,“ řekl posluchač Pavel. „Ne…ne..,“ hlesl Leoš a nálada ve studiu znatelně ochladla. Zpráva ho tolik zasáhla proto, že se jednalo o štěně, které svým dětem s manželkou Monikou pořídili jen před několika týdny.

Po telefonátu Leoš vyrazil na popsané místo a poté hned odjel tuto smutnou zprávu sdělit dětem. Zbytek vysílání už museli odmoderovat Lucie s Patrikem sami, zničený Leoš už se k mikrofonu nevrátil. Záznam vysílání si můžete pustit zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám