Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Masterchefa Veronika Beskydiarová odletěla za odpočinkem do Itálie. Relax si užívá se svým partnerem, hercem Adamem Vaculou, kterého znají lidé například ze seriálu Zlatá labuť.

„Ano, jsme spolu. Je to tak, ale nechci zacházet do detailů. Dál bych se k tomu nevyjadřoval,“ potvrdil herec nedávno vztah pro Super.cz.

Ač si partneři soukromí střeží, tak svou lásku zcela neskrývají. Pár sdílel několik snímků také ze slunné dovolené, ze kterých zamilovanost přímo volá.

„Asi opravdu nejkrásnější pár. Tak přirozeně hezcí a sympaťáci. Vaše děti budou mít jednou genofond že až! Užívejte krásného léta,“ vzkázala páru jedna z fanynek, se kterou další souhlasí. „Nejkrásnější chlap a nejkrásnější žena spolu,“ napsala další.

Známá kuchařka nedávno prošla značnou hubnoucí proměnou. Vlivem soutěže, ale také soukromých záležitostí přibrala 14 kilo, se kterými zdravým životním stylem zatočila. Sympatická černovláska ukázala plody své práce také na dovolené, kde je počasí jako dělané na plavky, ve kterých vynikly její perfektní křivky, a hlavně úzký pas.

Zasloužený odpočinek v Itálii je ale dle kuchařky u konce. Besky se už myšlenkami vrací do pracovního procesu. „Brzy jsme na konci dovolené a zase začíná pracovní kolotoč. V sobotu a neděli se vaří Víkendová Snídaně na Nově a přes týden už kurzujeme. A to skoro každý den,“ informovala Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám