Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Kotvald má radost, jako malý kluk. S humorem o sobě nyní říká, že se stal v pořadí druhým člověkem československého původu, který se vydal do vesmíru. Tedy alespoň ve svém novém klipu. Jak s dávkou humoru řekl, dokonce předběhl Yemiho A.D, kterého brzy čeká opravdová cesta do vesmíru.

„Natočili jsme klip, je to vesmírná odysea. Ke mně přišel nápad na písničku Kometa a přišlo mi, že se hodí k tomu textu, popsat cestu do vesmíru. Není to jako od Spielberga, ten rozpočet jsme měli mírně menší, ale doufám, že to diváky pobaví. Je dobré lidi muzikou bavit, a to včetně klipů,“ smál se zpěvák během rozhovoru pro Super.cz.

Slovo kometa popisuje prý i lidské vlastnosti. „Ta cesta do vesmíru byla velmi zajímavá. Objevil jsem pár zajímavých míst a došlo mi, že je to v té vesmírné oblasti stejné, jako v té lidské oblasti. Kometa přiletí, zazáří, oslní nás a může udělat pěknou paseku. Najednou je pryč a jsou to strašné nervy. Je to podobný světu lidí, a tak jsme to natočili.“

Zpěvák má léto docela pracovní, i tak si ale teplé počasí snaží užívat na maximum a pracovat méně než během školního roku. „Ten režim mám teď nastaven trochu jinak. Snažím se pracovat, hodně hrajeme, je to wow a baví mě to. Ale je fakt, že k dalším činnostem se musím trochu přemáhat. Baví mě totiž ty dlouhý dny, teplo, kraťasy a ten jiný režim,“ dodal se smíchem Petr Kotvald.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám